Taking too long? Close loading screen.

Het “Bos van Anno”

14 gedachten over “Het “Bos van Anno””

 1. Prachtig beschreven Bart. En de foto’s!!
  Ik krijg meteen ook zin ??
  Echt zo gaaf dat je zo hebt genoten.
  Dat je het koolmeesje kon vastleggen op n foto moet ook wel n kick zijn geweest trouwens. Geniet straks van je vakantie met Antal ?

  Beantwoorden
 2. Wat geweldig Bart, ik ga helemaal met je mee. Wat een schitterende plek is het daar. Heb genoten van de foto’s en je beschrijving van de dagen..

  Beantwoorden
 3. Wat fijn voor je Bart. Een magische plek om nooit te vergeten. Geweldige mooie foto’s ook. Mijn magische plek is in september ook in Drenthe. Een Ayahuasca ceremonie met zweethut. Ook voor mij het moment om uit een zwaar proces te komen.
  Vier het leven en hou van je zelf?

  Beantwoorden
 4. Prachtig Bart, je bent een echt geweldige fotograaf, en als mens vind ik je ook boeiend. Je hebt t allemaal prachtig vastgelegd en beleefd, chapeau hiervoor. Ik kom al een paar jaar bij Anno en Gisela over de vloer, en voel dan ook telkens weer hun gulheid , wijsheid en liefde! Het ga je goed Bart!

  Beantwoorden
  • Wow…. Ruud, wat een prachtig compliment, dank daarvoor! Voor mij blijft het bezoek bij Anno en Gisela ook zeker niet bij deze keer. De warmte en energie van deze lieve mensen samen met het magische en rustgevende sfeertje van de omgeving nodigen uit voor regelmatig weerzien. Nogmaals dank en wellicht eens tot ziens, fijne dag! Namasté.

   Beantwoorden
 5. Hoi Bart. Prachtig geschreven en visueel gebracht. En wat fijn dat ik je heb leren kennen daar in dat prachtige bos van Anno. Tot ziens.

  Beantwoorden
 6. Wat een prachtige tijd heb je daar gehad Bart! Het voelt zo synchroon alles samen, de natuur en de stilte en de ceremonie. Prachtig geschreven en fijn dat je jouw ervaringen en jouw prachtige foto’s met ons deelt! Blij voor jou dat je het zo goed hebt gehad! Aho

  Beantwoorden
 7. Lees nu, ruim een jaar later je relaas over je 5 dagen. Prachtig beschreven. Ik ruik, voel en zit in het bos tijdens het lezen. Wat een bijzonder mens ben je.

  Beantwoorden
 8. Lees vol respect je verhaal en zie je prachtige foto’s en krijg gelijk zin om daar ook heen te gaan.
  Denk dat ik dat goed kan gebruiken.
  Dank je wel voor deze inspiratie,
  met heel warme groet
  Cora

  Beantwoorden

Plaats een reactie